Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Heli Sallinen

Vaikuttaa toimivan nykyisin samoissa tiloissa Lakitoimisto Jaana Korhosen kanssa, joten alla olevat tiedot luultavasti vanhentuneita.

Yritys hoitaa esimerkiksi tapauksia, jotka liittyvät sopimusriitoihin, vahingonkorvauksiin ja velkajärjestelyyn, liikenneasioihin, yhdistysoikeudellisiin asioihin ja kaikenlaisiin yksityishenkilöiden elämää koskeviin oikeudellisiin asioihin. Asianajotoimisto sijaitsee samassa osoitteessa kuin Lakitoimisto Jaana Korhonenkin. Asianajotoimiston faksinumero on 02 250 0737.

  • Puhelinnumero: 02 250 0626
  • Sähköpostiosoite: heli.sallinen@hslaw.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakitoimistot.fi/
  • Osoite: Yliopistonkatu 24 B 23, 20100 Turku
  • Huomioitavaa: perheoikeus, perintöikeus, asiakirjojen laatiminen, rikosoikeus, sopimusriidat, vahingonkorvaukset, elatus, huostaanotot, perunkirjoitus, perintöverotus, potilasvahingot, lähestymiskielto, sukupolvenvaihdos, hallinto-oikeusasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Heli Sallinen" on saanut pisteet 3.7 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 14 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Heli Sallin….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.