Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Simonen & Savolainen

(Asianajotoimisto Simonen & Savolainen Oy)

Asianajotoimisto Simonen & Savolainen on toiminut Joensuussa yli 20 vuoden ajan ja sen henkilöstö tarjoaa palveluitaan yksityis- ja yritysasiakkaille esimerkiksi oikeudenkäyntien hoitamiseen, rikosasioissa avustamiseen, perunkirjoitusten ja perinnönjakoon, yrityssaneerauksiin ja sopimusten laatimiseen. Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@simonen-savolainen.fi. Faksinumero on 013 129 357.

  • Puhelinnumero: 013 129 717
  • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@simonen-savolainen.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Karjala
  • Nettisivut: www.simonen-savolainen.fi
  • Osoite: Kirkkokatu 27, 80100 Joensuu
  • Huomioitavaa: oikeudenkäynnit, rikosasiat, perunkirjoitukset, perinnönjaot, testamentit, ennakkoperinnöt, konkurssit, yrityssaneeraukset, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset, vahingonkorvausasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Simonen & Savolainen" on saanut pisteet 8.7 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 21 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Simonen & S….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.