Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Kaarinan Asianajotoimisto

(Kaarinan Asianajotoimisto Ky)

Kaarinan Asianajotoimisto Ky on toiminut vuodesta 1981 lähtien. Se hoitaa kaikkia yksityisten henkilöiden ja myös yritysten lakiasioita, mukaan lukien oikeusturva-asioita ja maksuttomia oikeusaputehtäviä. Faksinumero on 02 243 4850. Työntekijöiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaarinanasianajo.fi.

  • Puhelinnumero: 02 243 6500
  • Sähköpostiosoite: toimisto@kaarinanasianajo.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Varsinais-Suomi
  • Nettisivut: www.kaarinanasianajo.fi
  • Osoite: Pyhän Katariinan tie 7, 20781 Kaarina
  • Huomioitavaa: perheoikeus, perintöoikeus, kiinteistöasiat, riita-asiat, rikosasiat, yritysten ja yhteisöjen lakiasiat, työsuhdeasiat, saatavien perintä

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kaarinan Asianajotoimisto" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 1 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Kaarinan Asianajotoimisto.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.