Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen

(Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy)

Samalla yrityksellä on myös nettipalvelu Verkkoasiakirja.com, josta voi tilata lakimiehen laatimana asiakirjoja kotiin toimitettuna. Sieltä voi tilata esimerkiksi testamentin (99€) ja avioehtosopimuksen (99€), tai kauppakirjan (99€), joiden lisäksi suosittuja asiakirjoja ovat myös reklamaatiot ja osakassopimukset.

  • Puhelinnumero: 050 321 8670
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@turunlakipalvelu.com
  • Paikkakunta:
  • Alue: Varsinais-Suomi
  • Nettisivut: http://lakihhr.fi
  • Osoite: Aurakatu 15 B, 1. krs., 20100 Turku
  • Huomioitavaa: Rikosoikeus, riita-asiat, perhe- ja jäämistöoikeus, konkurssit, insolvenssi, työoikeus, sopimusoikeus. Kaikki yksityishenkilön ja pienyrityksen oikeudelliset asiat.

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen" on saanut pisteet 8.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 11 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiainpalvelu Hokkanen H….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.