Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Haavisto

(Lakiasiaintoimisto Haavisto Oy)

Lakiasiaintoimisto Haavisto Oy palvelee yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä, sekä avustaa julkisen sektorin toimijoita esimerkiksi tilanteissa, jotka liittyvät kilpailutukseen. Lakiasiaintoimisto sijaitsee Huittisissa (Risto Rytin katu 31 A 13) ja torstaisin Punkalaitumella (Kauppakuja 1 A 6). Lisäksi toimipaikka on Sastamalassa osoitteessa Marttilankatu 45. Esittelysivun karttakuva viittaa Huittisten toimiston sijaintiin. Faksinumero on 02 651 830 04.

  • Puhelinnumero: 040 535 3211
  • Sähköpostiosoite: elma@lakihaavisto.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Satakunta
  • Nettisivut: www.lakihaavisto.fi
  • Osoite: Risto Rytin katu 31 A 13, 32700 Huittinen
  • Huomioitavaa: lainopillinen neuvonta, oikeusturvavakuutus, lakiasiat, avioero, perunkirjoitukset, oikeusapu, pesänselvitykset, velkajärjestely, edunvalvontavaltakirja, lakiosailmoitus, ositus, avoero

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Haavisto" on saanut pisteet 6.9 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 11 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Haavisto.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.