Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo

(Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky)

Lakiasiaintoimisto sijaitsee Kokkolassa Yritystalo Evaldissa, rakennuksen 3. kerroksessa. Matkapuhelinnumero on 010 239 0851 ja faksinumero 010 239 0859. Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lakiasiaintoimisto auttaa yksityisiä henkilöitä ja yritysasiakkaita.

  • Puhelinnumero: 010 239 0850
  • Sähköpostiosoite: info@hanhisalolaw.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Keski-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.hanhisalolaw.fi
  • Osoite: Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola
  • Huomioitavaa: perheasiat, perintöasiat, riita-asiat, yritysjuridiikka, liikejuridiikka, sukupolvenvaihdosasiat, konkurssi, yrityssaneeraus, velkajärjestely, veroasiat, asiakirjojen laatiminen, immateriaalioikeudet, työoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo" on saanut pisteet 5.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 4 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Kimmo Han….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.