Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Valikko

Ilmoita tästä puuttuvan lakitoimiston tiedot!

Tietojen lisääminen on maksutonta, sivusto toimii mainosrahoitteisesti.

Viimeksi päivitetty
Lakitoimistoja samalla alueella
Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo

(Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky)

Lakiasiaintoimisto sijaitsee Kokkolassa Yritystalo Evaldissa, rakennuksen 3. kerroksessa. Matkapuhelinnumero on 010 239 0851 ja faksinumero 010 239 0859. Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lakiasiaintoimisto auttaa yksityisiä henkilöitä ja yritysasiakkaita.

 • Puhelinnumero: 010 239 0850
 • Sähköpostiosoite: info@hanhisalolaw.fi
 • Paikkakunta:
 • Alue: Keski-Pohjanmaa
 • Kestolinkki: https://lakitoimisto.info/lakiasiaintoimisto-kimmo-hanhisalo
 • Lyhyt kestolinkki: lakitoimisto.info/165
 • Nettisivut: www.hanhisalolaw.fi
 • Osoite: Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola
 • Huomioitavaa: perheasiat, perintöasiat, riita-asiat, yritysjuridiikka, liikejuridiikka, sukupolvenvaihdosasiat, konkurssi, yrityssaneeraus, velkajärjestely, veroasiat, asiakirjojen laatiminen, immateriaalioikeudet, työoikeus
 • Tietoja tarkistettiin: 2097 päivää sitten

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 189 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"" on saanut yleisarvosanan 5,8/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Shari Marja von Viitala kirjoitti 20. huhtikuuta 2017

Tuomari Kimmo Hanhisalolle: info@hanhisalolaw.fi

Tartisin Laki-Apua! Vara-Tuomari Lasse Lehtinen Kannuxesta suositeli minun kääntymään teidän puoleenne: Emasipaatio-asiassa, jossa toivon vapautuvani holhouxesta & velka-saneerauxesta! Voiteko auttaa minua? Pyydän! Please!

Johon menin ent. vuokra-emäntäni, Kannuxen kaupungin Vuokra-asuntojen tj. Katri Kotkan pyynnöstä (Ent. *Sämpi). Uskon ettei hällä ole mitään enää sitä vastaan, että vapaudun holhouxesta! Ja lähden lätkiin täältä Kannuxesta! “Poissa silmistä, poissa mielestä!”

“Ei muistella pahalla!” Nou harm Feelings!”

Niin on kaikille osapuolille helpompaa, ja jotenkin easympää! Helpompi erota ilman pari-suhteita, ja muita kiinnityxiä tänne, kuten opiskelu- & työ-paikkaa ilman Kannuxessa, on helpompi lähteä Hesaan, nousta Pohjanmaan junaan ja jäädä pääte-pysäkillä pois kyydistä: Hesan Eteläisimmällä Rautatie asemalla!

Muuttoja hoitaa: www.Muuttopojat.fi tuovat muuttokuorman huokeasti kuorma-autolla perästä, kun vain osoite löytyy!

Haluaisin muuttaa asuun Hesaan Jätkänsaareen valmistuvaan taloon, josta upea merinäköala! Lähellä Mustikamaan siltaa, josa voi pyöräillä Jopolla, retkeillä ja ulkoilla.

Tai siten takas Espoonlahteen, lähelle palveluja ja Lippulaivan Ostos-keskusta, lähellä TK ja Uimahalli myös, sekä Laurinlahden venesatama. HKL:n bussikortilla pääsee Hesan ja Espoon väliä seilaan bussilla! Ps. Asuin ennen opiskeli-boxissa, 27m2 yksiössä: Ruorikuja 2 F 65, jonne veljeni Niko Tuomas Viitala voisi muuttaa asuun Oulusta, joka on ollut Persujen kunnallis-vaali-ehdokaana Kannuxessa viime vaaleissa. Äitini Marja-Leena Viitala on ent. Vennamojen ehdokas ja kunta-päättäjä, mm. kulttuuri-, kirjasto, ja sivistys-lautakunnasta.

Lähden etsimään onneani maailmalta ja kumpaniani! Olenhan naimaton, siveä, mukava, siisti, sievä, hyvin-säilynyt, taiteellinen, luova, keski-ikäinen, turvaton, nais-ihminen, joka harrastaa kirjasto-lobbausta, ja hommingia, “mummoilua” ja kotoilua! Vaikka olen vasta täti-ihminen… Pesunkestävä: Nörtti-Körtti-Martta. Myöhäis-Herännyt. Minulla on 2 pikku tiikeriä kotona.

Olen 45-vuotias, 5-vuoden päästä 50-vuotias. Haluan itse hoitaa asiani! Uskon että olen kykenevä siihen. Olen muuttamassa Espoosseen takaisin, josta muutin tänne 2001. Otahan yhteyttä!

Email: RauhanKyyhkysi@gmail.com Txt. 044-9104280 / “Sasu” vaan. Osoite: Museotie 14 as 16 (Museokangas BB-talo) 69100 Kannus, Keski-Pohjanmaa, (Ent. WaasanLääni) Nykyinen: Länsi-Suomen-Lääni. “Kekkos-Slovakia”. Suomi-Finlandia, Skandinavia. SF North-Europe, Artinen Unioni. Pohjolan-Liitto.

Pyydän ilmaista oikeus-apua Valtiolta, koska olen vähä-varainen dekkari-kirjailija, taiteilija, paritoni & metzo-sopraano, gospel-artisti, digi-taide-muoto-maisema-valokuvaaja! Olen ottanut 65.000 digi-kuvaa, ja tehnyt 500 digi-videota, satoja paperikuvia, muutaman taulun, kirjojen käsikirjoituxia, runoteoxia, sekä dekkareita. Olen itse-oppinut, elämän-tapa-taiteilija, kansan-taiteilija myös. Olen ottanut myös laulutunteja ja laulanut 3 kuorossa, sekä Minun Maani levyllä gospelia, Siionin Kanteleen lauluja, Siionin virsiä ja latinan kielistäkin kirkko-musiikkia, ja tehnyt gospel-sanoituxia mm. Marzi Nymanillle: Ohtakari aiheisia lauluja!

Tienaan käteen 1158e. Vuokra 580e, vesimaksu 20e, sähkölasku 2kuun välein n. 120e, eli kuussa n. 60e. Asun kivassa kolmiossa, joka on taiteilija-kotini. Pidän paikasta, mutta minulla on tylsää yxin! Haluaisin löytää seuraa, samoin ajatelevista!

Vuodatus.netissä voit tutustua dekkareihini ja runoteoxiini: www.vuodatus.net/Myrskylintu/Myrskyleiri/Laulava Vallankumous/Pelissä Elämä – Vaaka-kupissa Vapaus/ Tähtipölyä/Hunajainen Kuun Leipä/ jne. BaabiMajan / Nukku-Maijan / Ruusuinentie.blogi/Ilta-Tähden-tarinoita… Valoisaa Kevättä & Värikästä Vappua 2017! Tv. Shari von Viitala

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Tuoreet mielipiteet

 1. Kai Laurila (Lakiasiaintoimisto Kai Laurila)
 2. Liikkanen Jari (Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri)
 3. Äiti ja tytär (Lakiasiaintoimisto Knuuti)
 4. Asiakas (Uudenmaan Lakimiehet)
 5. Ei vastaa puheluihin (Lakiasiaintoimisto Markku Silander)

Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Lakiasiaintoimisto Kari Uoti ja Lakiasiaintoimisto Kimmo Han….


© Lakitoimisto.info 2019
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.