Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Laineenkare & Co

(Lakiasiaintoimisto Laineenkare & Co Oy)

Turussa Saippua Centerin 2. kerroksessa sijaitseva lakiasiaintoimisto palvelee suomeksi ja ruotsiksi. Se palvelee yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä ja on erikoistunut perintö- ja perheoikeuteen. Lisäksi yritys auttaa kiinteistökauppoihin liittyvissä tapauksissa ja niihin liittyvissä riita-asioissa, pienyritysten liikejuridiikassa, työoikeudessa ja erilaisissa maksukyvyttömyysasioissa.

  • Puhelinnumero: 02 242 2200
  • Sähköpostiosoite: info@laineenkare.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Varsinais-Suomi
  • Nettisivut: www.laineenkare.fi
  • Osoite: Puutarhakatu 32, 20200 Turku
  • Huomioitavaa: perintöoikeus, perheoikeus, kiinteistökaupat, riita-asiat, pienyritysten liikejuridiikka, työoikeus, maksukyvyttömyysasiat, huoltajuusasiat, kuolinpesien selvitykset

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Laineenkare & Co" on saanut pisteet 4.6 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Laineenka….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.