Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakitoimisto Berndt Holmström

(Juristbyrå Berndt Holmström)

Lakitoimisto Berndt Holmström toimii Karjaalta käsin ns. postitalossa, sen 2. kerroksessa. Pysäköintipaikkoja löytyy toimipaikan läheisyydestä. Faksinumero on 020 781 8067 Yrittäjällä on 30 vuoden kokemus ja hän auttaa erilaisissa juridissa asioissa, pois lukien rikosjutut. Juridista apua on saatavilla esimerkiksi perintöasioissa, testamenteissa, raja-asioissa, kesämökin ostossa, yrityksen perustamisessa ja myyntisopimuksen tekemisessä.

  • Puhelinnumero: 044 047 1235
  • Sähköpostiosoite: berndt.holmstrom@surfnet.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.berndtholmstrom.fi
  • Osoite: Keskuskatu 86 – 88 A 13, 10300 Karjaa
  • Huomioitavaa: testamentit, ositus, osakekirja, avioehtosopimus, kiinteistön kauppa, perintö, yrityksen perustaminen, myyntisopimus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakitoimisto Berndt Holmström" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 1 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakitoimisto Berndt Holmströ….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.