Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Almgren & Sankamo

Almgren & Sankamo toimii Kotkassa ja Helsingissä. Yritys on erikoistunut yritysjuridiikkaan, sopimusoikeuteen, oikeudenkäynteihin ja saatavien perintään. Esittelysivun karttakuva viittaa Kotkan toimistoon. Helsingin toimisto sijaitsee osoitteessa Sirrikuja 4. Faksinumero on (05) 223 4920. Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

  • Puhelinnumero: 05 223 4900
  • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@almgren-sankamo.fi
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Kymenlaakso ja Kymenlaakso
  • Nettisivut: www.almgren-sankamo.fi
  • Osoite: Kirkkokatu 10 A, 48101 Kotka
  • Huomioitavaa: in house -juristi, oikeudenkäynnit, reklamaatioasiat, perintä, vahingonkorvausasiat, kiinteistökauppojen vahvistaminen, työsopimukset, yt-neuvottelut, työsuhteiden päättämiset, asuntokauppa-asiat, kiinteistöriidat, rikosasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Almgren & Sankamo" on saanut pisteet 6.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 19 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Almgren & Sankamo.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.