Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Arkadian Lakiasiaintoimisto

(Arkadian Lakiasiaintoimisto Oy)

Lakiasiaintoimisto on sijainnut Helsingissä Mechelininkadulla vuodesta 1984 asti. Yrittäjä tarjoaa apua oikeusturva-asioissa, oikeudenkäyntiasioissa, myös maksuttomissa oikeusaputilanteissa, yhtiöiden perustamisessa ja valmiiden osakeyhtiöiden asioissa, asiakirjojen laadinnassa.

Lakipuhelin Arkadian puhelinneuvontapalvelu on toiminnassa joka päivä kello 8–21 välisenä aikana. Lakipuhelimen numero on 0600 942 90 ja sen hinnoittelu on 2,52€/min. Taustatietoja voi lähettää sähköpostitse.

Faksinumero on 010 296 2507.

  • Puhelinnumero: 050 555 8815
  • Sähköpostiosoite: arkadia@arkadia.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.arkadia.fi
  • Osoite: Mechelinkatu 12, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: avioehtosopimukset, avioerot, isyysasiat, kiinteistökaupat, kuluttajansuoja, lakipuhelin, lapsen huolto- ja tapaamisoikeus, oikeudenkäynnit, oikeusapu, oikeusturva-asiat, osakeyhtiöt, ositukset, perintöasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Arkadian Lakiasiaintoimisto" on saanut pisteet 5.3 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 6 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Arkadian Lakiasiaintoimisto.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.