Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Evon Lakipalvelu

(Asianajotoimisto Evon Lakipalvelu Oy)

Yritys hoitaa erilaisia oikeudellisia ongelmia, joskin painopisteinä ovat esimerkiksi perheoikeudelliset asiat, asunto- ja kiinteistökauppariidat, rakennusvirheet, myynti- ja vuokrausasiat, kiinteistöjen sisäilmaongelmat sekä kosteus- ja homevaurioihin liittyvät tapaukset.

Lakitoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa (Linnankatu 1) ja Lammissa (Kalevalanpuistotie 2), joissa tapaamiset ovat mahdollisia sopimuksen mukaan. Postiosoite on PL 1, 16901 Lammi. Esittelysivun karttakuva viittaa Hämeenlinnan toimiston sijaintiin.

  • Puhelinnumero: 0500 712 899
  • Sähköpostiosoite: kimmo.koskentausta@evonlakipalvelu.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Kanta-Häme
  • Nettisivut: www.evonlakipalvelu.fi
  • Osoite: Linnankatu 1, 13100 Hämeenlinna
  • Huomioitavaa: perunkirjat, avioehdot, testamentit, asuntokauppariidat, kiinteistökauppariidat, rakennusvirheet, myynti- ja vuokrausasiat, kiinteistöjen sisäilmaongelmat, kosteus- ja homevauriot

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Evon Lakipalvelu" on saanut pisteet 5.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 11 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Evon Lakipa….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.