Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Romo & Ilonen

(Asianajotoimisto Romo & Ilonen Oy)

Asianajotoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa ja Lahdessa (Aleksanterinkatu 15 B 18). Se hoitaa pääasiallisesti pienien ja keskisuurten yritysten oikeusasioita. Yksityishenkilöitä autetaan esimerkiksi tapauksissa, jotka liittyvät testamentteihin, perunkirjoituksiin ja perinnönjakoon, pesänselvityksiin, osituksiin ja avioeroihin.

Tampereelta käsin toimii tytäryhtiö Asianajotoimisto Tempo, lisäksi toimistolla on neuvottelutila Riihimäellä. Hämeenlinnan toimiston faksinumero on 075 754 0505 ja Lahden toimiston 075 754 0524. Lahden toimiston puhelinnumero on 075 754 0526. Esittelysivun karttakuva viittaa toimistoon Hämeenlinnassa, jossa asianajatoimisto on kiinteistön 4. kerroksessa.

  • Puhelinnumero: 075 754 0500
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Kanta-Häme ja Päijät-Häme
  • Nettisivut: www.asianajopalvelut.com
  • Osoite: Sibeliuksenkatu 2 B, 13100 Hämeenlinna
  • Huomioitavaa: yrityksen perustaminen, sukupolvenvaihdos, yrityskaupat, sopimukset, yrityssaneeraukset, konkurssit, työsuhdeasiat, vahingonkorvaukset, rikosasiat, testamentit, perunkirjoitukset

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Asianajotoimisto Romo & Ilonen" on saanut pisteet 6.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 9 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Romo & Ilon….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.