Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Hei, huomioi tämä! Vaikuttaa siltä, ettei "Asianajotoimisto Juridia" ole enää toiminnassa. Lakitoimisto.infon ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2925 päivää sitten eikä silloin enää löytynyt lakitoimistosta tietoja, jotka viittaavat sen toiminnan jatkumiseen. Yrityksen toiminnan päättymisestä saattaa löytyä lisätietoja alapuolelta.

Asianajotoimisto Juridia (muuttanut/lopettanut)

(Asianajotoimisto Juridia Oy)

Lopettanut toimintansa.

Helsinkiläinen asianajotoimisto palvelee esimerkiksi tilanteissa, joissa tarvitaan liikejuridiikan asiantuntijapalveluita sekä teollisoikeuksien suojaus ja rekisteröintipalveluja. Lisäksi yritys palvelee yksityisiä asiakkaita esimerkiksi kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöasioissa.-

  • Puhelinnumero: 010 684 1300
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Lakitoimistolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Fabianinkatu 29 B, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: liikejuridiikka, teollisoikeudet, kiinteistöasiat, IT-juridiikka, asuntokaupat, ympäristövastuut, rakennusprojektien sopimukset, maanvuokrasopimukset, riidanratkaisu, insolvenssi, arvopaperimarkkinat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Juridia" on saanut pisteet 5.9 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Juridia.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.