Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Raimo E.J. Kantola

(Asianajotoimisto Raimo E.J. Kantola Ky)

Asianajotoimisto Raimo E.J. Kantolan toimisto sijaitsee Kotkassa, toinen Pietarissa. Asianajotoimisto on toiminut vuodesta 1952 lähtien. Sillä on hyvät yhteydet useisiin saman alan toimistoihin Venäjällä, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Asianajotoimisto tarjoaa juridisia palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille — painopisteenä on etenkin liikejuridiikka. Kotkan toimiston faksinumero on 05 227 9373.

  • Puhelinnumero: 05 227 9370
  • Sähköpostiosoite: raimo.kantola@kymp.net
  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: www.raimoejkantola.fi
  • Osoite: Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka
  • Huomioitavaa: liikejuridiikka, yhtiöoikeus, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus, yritysjärjestelyt, rakentamisoikeus, asunto-oikeus, verotus, perheoikeus, perintöoikeus, riita-asiat, rikosasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Raimo E.J. Kantola" on saanut pisteet 3.9 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 7 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Raimo E.J.….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.