Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL

(Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy)

Seinäjoelta käsin toimiva lakiasiaintoimisto tarjoaa lakipalveluiden (esimerkiksi avioehdot, ositukset, holhous, perinnönjaot, testamentit, sopimusasiat, vahingonkorvaus) lisäksi erilaisia perintäpalveluita. Toimisto sijaitsee Ruukintiellä ja on avoinna arkisin kello 9–16. Faksinumero on 06 423 5111.

  • Puhelinnumero: 06 423 5112
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@lbl.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Etelä-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.lbl.fi
  • Osoite: Ruukintie 90, 60100 Seinäjoki
  • Huomioitavaa: vapaaehtoinen perintä, trattaperintä, oikeudellinen perintä, lakiasiainpalvelut, perheoikeus, perintöoikeus, riita-asiat, yritysoikeus, yhteisöoikeus, liikeoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL" on saanut pisteet 4.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 2 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Business-….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.