Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen

(Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen Oy)

Seinäjoelta käsin vuodesta 1954 saakka toimineen Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen Oy:n toimisto on avoinna arkisin kello 8–16.

Asianajotoimisto auttaa yrityksiä pääasiassa konkurssiasioissa, yrityssaneerauksissa, sopimusoikeudessa, riita-asioiden oikeudenkäynneissä ja rakennusurakka-asioissa sekä julkisissa hankinnoissa. Yksityisiä henkilöitä palvellaan pääasiassa asuntokauppariidoissa ja perintöoikeudellisissa asioissa. Rikosasioissa avustetaan pääsääntöisesti vain asianomistajia / rikoksen uhreja.

  • Puhelinnumero: 06 414 7303
  • Sähköpostiosoite: info@aatsto-takala.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Etelä-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.aatsto-takala.fi
  • Osoite: Vapaudentie 28-30, 60100 Seinäjoki
  • Huomioitavaa: konkurssioikeus, yrityssaneeraus, vahingonkorvausoikeus, työoikeus, asuntokauppariidat, asianomistajan avustaminen, perunkirjoitus, perintöoikeus, sovintomenettely

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 197 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen" on saanut pisteet 6.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 6 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Lakiasiaintoimisto Kari Uoti ja Takalan Asianajotoimisto Juk….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.