Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Heikki Malinen

Lakiasioiden ammattilainen yli 20v kokemuksella.

Lakiapua yrityksille ja yksityisille.

Ydinosaamistani ovat työsuhde- ja asuntokauppariidat. Erikoisosaamisaluettani ovat myös yhtiö- ja sopimusoikeuden alan kysymykset. Oikeudenkäyntien ohella olen avustanut päämiehiäni riitojen sovintoneuvotteluissa sekä auttanut laatimaan ja tulkitsemaan asiakirjoja.

Yksityisasiakkaiden toimeksiannot ovat työ- ja asuntokauppariitojen ohella koskeneet lähinnä perhe- ja perintöoikeudellisia asioita kuten avioehtoa, perukirjaa ja perinnönjakoa sekä vahingonkorvausoikeudellisia kysymyksiä. Katso lisää kotisivuiltani: www.lakiasiatmalinen.com. Ota yhteyttä, kun ammattilaisen apu on tarpeen.

  • Puhelinnumero: 040 555 1908
  • Sähköpostiosoite: heikki.malinen@lakiasiatmalinen.com
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakiasiatmalinen.com
  • Osoite: Espoo
  • Huomioitavaa: työsuhde- ja asuntokauppariidat, vahingonkorvauskysymykset, perukirjat, ositukset, testamentit ja avioehdot sekä yhtiö- ja sopimusoikeudelliset kysymykset kuten esim. yhtiöjärjestykset ja erilaiset hankintasopimukset

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Heikki Malinen" on saanut pisteet 6.7 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 3 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Heikki Ma….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.