Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Inha

(Lakiasiaintoimisto Inha Oy)

Helsingistä käsin toimiva lakiasiaintoimisto, joka palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Lakiasiaintoimisto Inha Oy on erikoistunut rikosoikeuteen. Yritys hoitaa myös yritysjuridiikkaa sekä asiakkaiden yksityisoikeudellisia toimeksiantoja.

  • Puhelinnumero: 09 428 338 95
  • Sähköpostiosoite: juuso.inha@laki-inha.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.laki-inha.fi
  • Osoite: Erottajankatu 4 C, 00120 Helsinki
  • Huomioitavaa: rikosoikeus, hallinto-oikeus, asuntokauppa, veropetokset, hinnanalennus, rakennusurakat, talousrikos, oikeudenkäynti, kuluttajansuoja, vahingonkorvaus, sovintomenettely, kiinteistöoikeus, liiketoiminta, pahoinpitelyt, huumausainerikokset, sijoittaminen

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Inha" on saanut pisteet 2.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 91 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Inha.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.