Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Jorma Turunen

(Lakiasiaintoimisto Jorma Turunen Oy)

Espoossa, Kauppakeskus Iso Omenassa sijaitseva lakiasiaintoimisto on toiminut alalla yli 30 vuoden ajan. Se hoitaa esimerkiksi huoneenvuokra-asioita ja ratkomme asunto-osakeyhtiöoikeudellisia sekä asuntokauppoihin liittyviä ongelmia, myös perhe- ja perintöoikeudelliset asioita. Faksinumero on 09 439 002 20. Ajanvaraukset ja yhteydenotot toivotaan tehtävän puhelimitse.

  • Puhelinnumero: 09 439 0020
  • Sähköpostiosoite: kristiina.turunen@turulex.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.turulex.fi
  • Osoite: Piispansilta 29, 02230 Espoo
  • Huomioitavaa: huoneenvuokra-asiat, asunto-osakeyhtiöasiat, perintä, sopimusoikeus, konsultointi, perheoikeus, perintöoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Jorma Turunen" on saanut pisteet 6.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 14 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Jorma Tur….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.