Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Heikki Leivonen

(Lakiasiaintoimisto Heikki Leivonen Oy)

Lakiasiaintoimisto Heikki Leivonen Oy hoitaa yksityishenkilöiden ja pienten yritysten rikos- ja riita-asioita, myös erilaisia elämäntilanteisiin liittyviä toimeksiantoja; testamentteja, perunkirjoituksia, avioehtosopimuksia, kaupanvahvistuksia ja tarjoaa myös lainopillisia neuvoja.

Lakitoimisto sijaitsee Espoon Tapiolassa, Heikintorin 3. kerroksessa. Toinen toimipaikka on Mäntsälässä, osoitteessa Keskuskatu 8. Esittelysivun karttakuva viittaa Espoon-toimiston sijaintiin. Mäntsälän-toimiston puhelinnumero on 019 687 1606.

  • Puhelinnumero: 0400 318 424
  • Sähköpostiosoite: hjl@leivonen.com
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.leivonen.com/asianajotoimist…
  • Osoite: Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo
  • Huomioitavaa: testamentit, perunkirjoitukset, avioehtosopimukset, kaupanvahvistukset, lainopilliset neuvot, riita-asiat, rikosasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Lakiasiaintoimisto Heikki Leivonen" on saanut pisteet 3.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 13 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Heikki Le….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.