Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Petri Kankaansivu

(Lakiasiaintoimisto Petri Kankaansivu Oy)

Yritys palvelee kaikissa lakiasioissa. Toimisto sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Vilhonkatu 5 A, rakennuksen 2. kerroksessa. Sisäänkäynti on Vilhonkadun puolivälissä. Aulan ovi on avoinna arkisin klo 7–19. Hissi löytyy.

  • Puhelinnumero: 09 670 969
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakimieshelsinki.fi
  • Osoite: Vilhonkatu 5 A, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: yleinen lakiasianpalvelu, asuntokauppariita, avioero, lasten huoltajuus, huostaanottoasia, perintöoikeus, rikosoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Petri Kankaansivu" on saanut pisteet 6.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Petri Kan….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.