Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Knuuti

(Lakiasiaintoimisto Knuuti Ky)

Yritys on erikoistunut perhe- ja perintöjuridiikan alaan kuuluviin asioihin ja etenkin lasten asioiden, kuten huoltajuus- ja huostaanottoasioiden, hoitamiseen. Keravalta käsin toimiva lakiasiaintoimisto ottaa asiakkaita vastaan toimistollaan osoitteessa Asemanaukio 7 sijaitsevan Volmarin talon 2. kerroksessa sopimuksen mukaan.

Postiosoite on PL 11, 04201 Kerava.

  • Puhelinnumero: 0400 839 093
  • Sähköpostiosoite: leeni.ikonen@knuutilaki.net
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.knuutilaki.net
  • Osoite: Asemanaukio 7, 04201 Kerava
  • Huomioitavaa: perhejuridiikka, perintöjuridiikka, lasten asiat, huoltajuus- ja huostaanottoasiat, kaupanvahvistaja, koulutus, perunkirjoitus, oikeudenkäynnit, avioehtosopimus, kauppakirja

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Knuuti" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 5 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Knuuti.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.