Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Sorsa

(Asianajotoimisto Sorsa Oy)

Helsinkiläinen Asianajotoimisto Sorsa Oy ei työnsä luonteen vuoksi oli säännöllisesti toimistolla, joten tapaaminen kannattaa sopia etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yritys auttaa oikeudenkäyntiasioissa, talousrikos- ja rikosoikeudellisissa asioissa sekä esimerkiksi perhe- ja jäämistöoikeuteen kuuluvissa tapauksissa. Alkuneuvottelu on maksuton. Faksinumero on 09 681 333 91.

  • Puhelinnumero: 010 328 0500
  • Sähköpostiosoite: asianajotoimisto@sorsa.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.sorsa.fi
  • Osoite: Mikonkatu 18 A 4, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: oikeudenkäynnit, talousrikokset, yleinen rikosoikeus, riita-asiat, sopimusoikeus, perheoikeus, jäämistöoikeus, maahanmuuttoasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Sorsa" on saanut pisteet 6.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 7 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Sorsa.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.