Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Krykov

(Lakiasiaintoimisto Krykov Oy)

Lakiasiaintoimisto Krykov toimii Helsingissä World Trade Centerissä (6. kerros) ja Itäkeskuksen Maamerkissä (14. kerros). Yritys palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä — oikeudenkäyntejä hoidetaan koko Suomen alueella. Palvelua on saatavilla suomeksi, venäjäksi ja englanniksi. Esittelysivun karttakuva viittaa Helsingin World Trade Centerissä sijaitsevaan toimistoon.

  • Puhelinnumero: 0400 405 790
  • Sähköpostiosoite: info@lawkrykov.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lawkrykov.com
  • Osoite: Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: yrityskaupat, yritysjärjestelyt, rakennusjuridiikka, kiinteistöjuridiikka, yhtiöoikeus, sopimusoikeus, sovintoneuvottelut, saatavien perintä, vero-oikeus, tekijänoikeus, teollisoikeudet

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Krykov" on saanut pisteet 5.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 9 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Krykov.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.