Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Lakinainen

(Lakiasiaintoimisto Lakinainen Oy)

Turun World Trade Centerissä sijaitseva Lakiasiaintoimisto Lakinainen Oy on avoinna arkisin kello 8–16 tai sopimuksen mukaan. Varttitunnin pituinen alkuneuvottelu on maksuton. Yhteyttä voi ottaa esimerkiksi yrityksen nettisivuilla (Yhteystiedot-osiossa) olevalla lomakkeella.

  • Puhelinnumero: 040 583 3065
  • Sähköpostiosoite: sanna.joki@lakinainen.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Varsinais-Suomi
  • Nettisivut: www.lakinainen.fi
  • Osoite: Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku
  • Huomioitavaa: Esim. perheoikeus, jäämistöoikeus, verotus, avioehto, avioero, ositus, testamentti, lakiosa, perunkirjoitus, perinnönjako, verosuunnittelu, edunvalvontavaluutus, lahjakirjat, tapaamisoikeus, yhtiöoikeudelliset toimeksiannot

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Lakinainen" on saanut pisteet 3.6 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 20 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Lakinaine….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.