Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto LawMotion

(Lakiasiaintoimisto LawMotion Oy)

Helsinkiläinen lakiasiaintoimisto palvelee yrittäjiä ja yksityishenkilöitä eri elämäntilanteissa, joskin se on erikoistunut liikejuridiikkaan. Yritys auttaa etenkin asioissa, jotka liittyvät yrityskauppoihin, yhtiöoikeuteen, osakassopimuksiin ja verotukseen, sopimuksiin, tekijänoikeusasioihin ja immateriaalioiketueen, myös oikeudenkäynteihin ja yrityssaneeraukseen. Faksinumero on 09 239 8120.

  • Puhelinnumero: 050 383 9430
  • Sähköpostiosoite: visa.koskiahde@lawmotion.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lawmotion.fi
  • Osoite: Fredrikinkatu 25 A 17, 00120 Helsinki
  • Huomioitavaa: yrityskauppa, yhtiöoikeus, osakassopimus, verotus, sopimukset, työsopimukset, tekijänoikeus, immateriaalioikeus, oikeudenkäynnit, yrityssaneeraus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto LawMotion" on saanut pisteet 6.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 6 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto LawMotion.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.