Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Päivi Katainen

Lakiasiaintoimisto Päivi Katainen toimii Kouvolasta käsin ja yrittäjällä on yli 20 vuoden kokemus pääasiassa pankkisektorilta lakimies- ja esimiestehtävistä. Asiakkaita otetaan vastaan Kouvolassa ja Jaalassa, myös sovittaessa asiakkaan luona.

Nettisivut osoitteessa www.lakiasiatkatainen.fi eivät toimi. Testattu 21.11.2016.

  • Puhelinnumero: 050 381 1800
  • Sähköpostiosoite: paivi.katainen@lakiasiatkatainen.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: www.lakiasiatkatainen.fi
  • Osoite: Kivimiehenkatu 7 A 1, 45100 Kouvola
  • Huomioitavaa: avioerod, ositukset, lapsiasiat, avioehdot, testamentit, yritysjärjestelyt, pk-yritysten lakiasiat, osakassopimukset, velkomusasiat, oikeudenkäynnit riita-asioissa, perunkirjat, perinnönjaot, vahingonkorvausasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Päivi Katainen" on saanut pisteet 6.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 22 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Päivi Kat….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.