Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Pappila Penkkala Group

Lakiasiaintoimisto Pappila Penkkala Group palvelee Turussa, Tampereella, Espoossa ja Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Lakipalveluiden lisäksi sen palveluvalikoimaan kuuluu laskutus-, perintä- ja taloushallintapalvelut. Faksinumero on 029 080 6535 ja puhelinkeskuksen numero 029 080 6500. Karttakuva viittaa Turun toimistoon.

  • Puhelinnumero: 029 080 6510
  • Sähköpostiosoite: toimisto@pappila-penkkala.fi
  • Paikkakunta: , ,
  • Alue: Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa
  • Nettisivut: www.pappila-penkkala.fi
  • Osoite: Aurakatu 12 b, 20100 Turku
  • Huomioitavaa: lakiasiat, liikejuridiikka, sopimusjuridiikka, yrityssaneeraus, yrityskauppa, työoikeus, insolvenssiasia, yritysjärjestely, sukupolvenvaihdos, ympäristöoikeus, immateriaalioikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , , .

"Lakiasiaintoimisto Pappila Penkkala Group" on saanut pisteet 3.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Pappila P….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.