Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri

Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri toimii Kotkasta käsin ja hoitaa kaikenlaisia lakiasioita, kuten rikosasioita, lähestymiskieltoja, ajokieltoja, ampuma-aseiden hallussapitojuttuja, vahingonkorvausjuttuja, kiinteistö- sekä asuntokauppariitoja ja lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen kuuluvia asioita. Faksinumero on 05 262 630.

  • Puhelinnumero: 0400 917 104
  • Sähköpostiosoite: pasi.majuri@legemajor.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: www.legemajor.fi
  • Osoite: Karjalantie 2-4, 48600 Kotka
  • Huomioitavaa: rikosasiat, lähestymiskiellot, ajokiellot, ampuma-aseiden hallussapitojutut, vahingonkorvausjutut, kiinteistö- ja asuntokauppariidat, hometalot, hinnanalennukset, lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvät riidat, perheoikeuteen ja perintö

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri" on saanut pisteet 5.3 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 13 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Pasi Maju….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.