Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakitoimisto Laki & Oikeus

(Lakitoimisto Laki & Oikeus ky)

Lakitoimisto palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä tilanteissa, jotka vaativat oikeudellista asiantuntemusta. Yritys on erikoistunut työ-, rikos-, sopimus- ja perheoikeuteen. Palvelua on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Vanhuksille ja liikuntarajoitteisille palvelu voidaan tuoda omaan kotiin. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Joroisissa. Puhelinnumerot ovat 040 700 2169 (Tapani Wahlberg, Helsinki ja Joroinen) sekä 040 7234 625 (Toni Kutvonen, Joroinen). Esittelysivun karttakuva viittaa Joroisten toimipaikkaan.

  • Puhelinnumero: 040 7234 625
  • Sähköpostiosoite: toni.kutvonen@laki-oikeus.fi
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Uusimaa ja Etelä-Savo
  • Nettisivut: www.laki-oikeus.fi
  • Osoite: Viertotie 15, 79600 Joroinen
  • Huomioitavaa: oikeusapu, oikeusturva, oikeudelliset asiat, testamentit, asuntokaupat, työsuhdeasiat, oikeustoimet, sopimussuhteet, sopimusjuridiikka, riita-asiat, vahingonkorvausoikeus, vakuutusoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Lakitoimisto Laki & Oikeus" on saanut pisteet 6.6 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 7 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakitoimisto Laki & Oikeus.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.