Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Valikko

Ilmoita tästä puuttuvan lakitoimiston tiedot!

Tietojen lisääminen on maksutonta, sivusto toimii mainosrahoitteisesti.

Viimeksi päivitetty
Lakitoimistoja samalla alueella
Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakitoimisto Pekka Tiusanen

Lakitoimisto Pekka Tiusanen toimii Helsingin Kontulasta käsin. Puhelinnumerot ovat 09 340 3025 ja 0400 457 022.


Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 189 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"" on saanut yleisarvosanan 7,3/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Izabella Enroth kirjoitti 13. heinäkuuta 2015

lIN OLIJN TEILLE YLI 10V SITTEN,OLET HYVIN PÄTEVÄ ASIAJANAJAA.Hoitatko sinä huostanottoneja lapsi asiossa se on ollun liian kauan laitoksesta ja huono elämää se sain huono seuraa muille kanssa.Olen odotanut jo 5v ei mitää tapahtuu je puhivat vaan turhaa lapsi voiut huonost olla laitoksessta ja sosut eu ees kehtanut katso minua silmiin koska se on hänne iso vastus.se vaikuta ne tapaa kohta mun lapsessta jos ne anna ola laps olla van laitoksessat huumeita ya´takia ne on vaanopetanut ja iken ´hyvin huolissani ja vihainen kyse on mun lapsi on turvallista mun luona enenemin olla ehille luona.ne sanoi että se pääse kotii mut ne baadi pitkä koitiharjoitus mulle ei käy monen lapsia pääsi kuitenki kotii suoraan vaikka heille on oahemmin tausta ei ne anatnut mitä kotiharjoitus..minun sähklposti on isabelle@live.fi voistiko soitta ouhnro ja sobitaan aika ja puhutaan olen kiitollinen puhnro 0465208873 kiitos

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Tuoreet mielipiteet

  1. Kai Laurila (Lakiasiaintoimisto Kai Laurila)
  2. Liikkanen Jari (Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri)
  3. Äiti ja tytär (Lakiasiaintoimisto Knuuti)
  4. Asiakas (Uudenmaan Lakimiehet)
  5. Ei vastaa puheluihin (Lakiasiaintoimisto Markku Silander)

Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Lakiasiaintoimisto Kari Uoti ja Lakitoimisto Pekka Tiusanen.


© Lakitoimisto.info 2019
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.