Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Marjatta Kuha & Riitta Laakso

(Marjatta Kuha & Riitta Laakso Ky)

Marjatta Kuha & Riitta Laakso Ky toimii Tampereelta käsin. Toimisto on avoinna ma–pe kello 8.30–17, myös kotikäynnit onnistuvat. Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Nettisivut osoitteessa www.kuha-laakso.fi eivät toimi. Testattu 7.3.2017.

  • Puhelinnumero: 03 312 428 00
  • Sähköpostiosoite: kuha-laakso@kuha-laakso.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pirkanmaa
  • Nettisivut: www.kuha-laakso.fi
  • Osoite: Tuomiokirkonkatu 34 B 24, 33100 Tampere
  • Huomioitavaa: rikosasiat, riita-asiat, oikeudenkäynnit, käräjäoikeus, hallinto-oikeus, erityistuomioistuin, sovintoneuvottelut, neuvonanto, asiapapereiden laatiminen, tapaamisoikeus, elatus, avoero, avioero, lahjakirja, testamentti

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Marjatta Kuha & Riitta Laakso" on saanut pisteet 6.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Marjatta Kuha & Riitta Laaks….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.