Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Hei, huomioi tämä! Vaikuttaa siltä, ettei "Taiteilijoiden Tili- ja Lakiasiaintoimisto Oy" ole enää toiminnassa. Lakitoimisto.infon ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2699 päivää sitten eikä silloin enää löytynyt lakitoimistosta tietoja, jotka viittaavat sen toiminnan jatkumiseen. Yrityksen toiminnan päättymisestä saattaa löytyä lisätietoja alapuolelta.

Taiteilijoiden Tili- ja Lakiasiaintoimisto Oy (muuttanut/lopettanut)

Tatin liiketoiminta myytiin vuonna 2014 CTY Oy:lle (Casa Tilitoimistolle).

Taiteilijoiden Tili ja Lakiasiaintoimisto Oy toimii Helsingistä käsin. Se on nimensä mukaisesti erikoistunut taiteilijoiden laki ja talousasioihin. Yritys on toiminut vuodesta 1984 asti. Faksinumero on 09 696 26510.

  • Puhelinnumero: 09 696 2650
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Lakitoimistolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Uudenmaankatu 36 B 12, 00120 Helsinki
  • Huomioitavaa: luovan alan oikeudelliset kysymykset, sopimusneuvonta, verotusneuvonta, oikeudellinen neuvonta, riidanratkaisu, oikeudenkäynnit, kirjanpito

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Taiteilijoiden Tili- ja Lakiasiaintoimisto Oy" on saanut pisteet 6.9 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 10 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Taiteilijoiden Tili- ja Laki….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.