Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Kassisen Asianajotoimisto

(Kassisen Asianajotoimisto Oy)

Kassisen Asianajotoimisto hoitaa monipuolisesti erilaisia oikeudellisia tapauksia, kuten yhtiöasioita, yhdistysriitoja, potilasvahinkojuttuja, perinnönjakoja, käy oikeudenkäyntejä, auttaa lasten huoltajuusriidoissa, osituksissa, eläinsuojelujutuissa ja asuntokauppariidoissa.

Faksinumero on 08 379 394.

  • Puhelinnumero: 08 377 750
  • Sähköpostiosoite: toimisto@anterokassinen.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.anterokassinen.fi
  • Osoite: Kirkkokatu 17 A 26, 90100 Oulu
  • Huomioitavaa: asuntokauppariidat, edunvalvonta-asiat, hallintovalitukset, irtaimen kauppaan liittyvät riidat, kiinteistöriidat, kuluttajansuoja-asiat, lasten huostaanotot, lähestymiskielto, maaoikeusasiat, metsästysjutut, eläinsuojelujutut

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kassisen Asianajotoimisto" on saanut pisteet 6.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 24 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Kassisen Asianajotoimisto.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.