Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Antti Myllymäki

(Asianajotoimisto Antti Myllymäki Oy)

Avustamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä lakiasioissa. Asianajotoimisto sijaitsee Oulun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimeksiantoja hoidamme kaikkialla Suomessa, mutta erityisesti Oulu, Raahe, Ylivieska ja Kajaani ovat pääasiallisia toimialueitamme:

Kiinteistö- ja asuntokaupan riidat, Asunto-osakeyhtiöasiat, Vuokra-asiat, Vahingonkorvaus, Velkominen, Yritysjohdon lainopillinen neuvonta, Työsuhteen ongelmatilanteet, Konkurssi ja yrityssaneeraus, Rikosasiat, eli rikoksen uhrin avustaminen ja rikoksesta epäillyn puolustaminen, Perunkirjoitus, Ositus ja perinnönjako, Testamentti, avioehto ja edunvalvontavaltakirja, Lapsen huolto, asuminen ja tapaamisoikeus
Lapsen elatus, Edunvalvontaan liittyvät asiat, Lähestymiskielto.

  • Puhelinnumero: 08 556 1000
  • Sähköpostiosoite: toimisto@anttimyllymaki.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.anttimyllymaki.fi
  • Osoite: Hallituskatu 21, 3. kerros, 90100 Oulu
  • Huomioitavaa: esim. asuntokaupan riidat, vuokra-asiat, vahingonkorvaus, velkominen, konkurssi, rikosasiat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Antti Myllymäki" on saanut pisteet 6.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 10 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Antti Mylly….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.