Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Eskonpekka

(Asianajotoimisto Eskonpekka Oy)

Yritys palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Kainuussa ja Koillismaalla. Asianajotoimisto Eskonpekalla on toimisto Kuusamossa ja Suomussalmella (Kauppakatu 20). Esittelysivun karttakuva viittaa Kuusamon toimistoon.

Suomussalmella lakiasioissa auttaa Merja Eskonpekka. Suomussalmen toimiston puhelinnumero on 08 713 752 ja sähköpostiosoite suomussalmi@eskonpekka.fi.

  • Puhelinnumero: 08 851 4696
  • Sähköpostiosoite: kuusamo@eskonpekka.fi
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
  • Nettisivut: www.eskonpekka.fi
  • Osoite: Kitkantie 2, 93601 Kuusamo
  • Huomioitavaa: riita-asiat, rikosasiat, avioerot, ositukset, perunkirjoitukset, pesänselvitykset, yrityssaneeraukset, yritysjärjestelyt, hallintoasiat, sopimukset, perinnönjaot, konkurssit

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Asianajotoimisto Eskonpekka" on saanut pisteet 6.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 8 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Eskonpekka.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.