Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiainpalvelut Pirkko Warppe

(Lakiasiainpalvelut Pirkko Warppe Ky)

Lainopillinen asiantuntija auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Palveluihin kuuluvat niin perukirjat, testamentit, avioehtosopimukset, osakassopimukset ja kiinteistökauppoihin liittyvät asiat kuin oikeudenkäynteihinkin liittyvät hakemusasiat (lähestymiskiellot, avioerot ja saatavien perinnät). Palvelua saatavilla myös esimerkiksi vahingonkorvausasioissa, yritysten sukupolvenvaihdoksissa sekä saatavien perinnässä. Toimisto sijaitsee Stockmannin 4. kerroksessa.

  • Puhelinnumero: 040 502 1708
  • Sähköpostiosoite: pirkko.warppe@koti.fimnet.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.lexlink.fi
  • Osoite: Saaristonkatu 9, 90100 Oulu
  • Huomioitavaa: oikeudenkäyntiasiat, kiinteistöoikeus, rakentamisoikeus, yhtiöoikeus, sopimusoikeus, oikeudenkäyntiasiat, työsuhdeasiat, asiakirjat, sopimukset

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiainpalvelut Pirkko Warppe" on saanut pisteet 5.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 8 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiainpalvelut Pirkko Wa….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.