Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Valikko

Ilmoita tästä puuttuvan lakitoimiston tiedot!

Tietojen lisääminen on maksutonta, sivusto toimii mainosrahoitteisesti.

Viimeksi päivitetty
Lakitoimistoja samalla alueella
Aiheeseen liittyvää

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Jorma Herttuainen

Lakiasiaintoimisto toimii yleisjuridiikan saralla ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat perheoikeuteen, jäämistöoikeuteen ja oikeudenkäynteihin liittyvät asiat. Erikoisaloina ovat vahingonkorvausoikeus, yritysjuridiikka ja yrityksen taloushallinto sekä pienyritysten tilintarkastukset. Yritys toimii Oulusta käsin. Toimisto sijaitsee osoitteessa Kauppurienkatu 23, rakennuksen 5. kerroksessa. Faksinumero on 08 312 5601.


Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 189 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"" on saanut yleisarvosanan 5,4/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Mielipiteet

erkki kirjoitti 13. lokakuuta 2014

ilmoitin jutun alussa että ei lähtä oikeuskäsittelyyn jos emme ole varmoja menestymisestä. sellaiseen asiaan ei kiinnitetty ollenkaan huomiota vaan vakuutusyhtiö kun maksajana niin kaikki pois eurot määräävät liikaa. ja hävittiin ku akat ja olisi pätevä ja asiallinen lakimies sanonut ettei menesty. harmittaa

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Tuoreet mielipiteet

  1. Kai Laurila (Lakiasiaintoimisto Kai Laurila)
  2. Liikkanen Jari (Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri)
  3. Äiti ja tytär (Lakiasiaintoimisto Knuuti)
  4. Asiakas (Uudenmaan Lakimiehet)
  5. Ei vastaa puheluihin (Lakiasiaintoimisto Markku Silander)

Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Lakiasiaintoimisto Kari Uoti ja Lakiasiaintoimisto Jorma Her….


© Lakitoimisto.info 2019
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.