Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Jorma Herttuainen

Lakiasiaintoimisto toimii yleisjuridiikan saralla ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat perheoikeuteen, jäämistöoikeuteen ja oikeudenkäynteihin liittyvät asiat. Erikoisaloina ovat vahingonkorvausoikeus, yritysjuridiikka ja yrityksen taloushallinto sekä pienyritysten tilintarkastukset. Yritys toimii Oulusta käsin. Toimisto sijaitsee osoitteessa Kauppurienkatu 23, rakennuksen 5. kerroksessa. Faksinumero on 08 312 5601.

  • Puhelinnumero: 08 312 5640
  • Sähköpostiosoite: jorma.herttuainen@jormaherttuainen.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.jormaherttuainen.fi
  • Osoite: Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
  • Huomioitavaa: perheoikeus, jäämistöoikeus, vahingonkorvausoikeus, yritysjuridiikka, yrityksen taloushallinto, pienyritysten tilintarkastukset, yleisjuridiikka

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Jorma Herttuainen" on saanut pisteet 5.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 5 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Jorma Her….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.