Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Lukander & Ruohola

(Asianajotoimisto Lukander & Ruohola Oy)

Asianajotoimisto Lukander & Ruohola Oy:n osaaminen on vahvaa kaikilla liikejuridiikan alueilla. Yrityksellä on toimisto Turussa (Yliopistonkatu 15 B9, Helsingissä (Aleksanterinkatu 17, WTC-rakennus) ja Salossa (Helsingintie 7 A). Esittelysivun karttakuva viittaa Turun toimistoon.

Turun toimiston puhelinnumero on 010 320 8400 ja sähköpostiosoite turku@llr.fi, Helsingin toimiston numero on 010 320 8450 ja sähköpostiosoite helsinki@llr.f, Salon toimiston puhelinnumero on puolestaan 010 320 8460 ja sähköpostiosoite salo@llr.fi.

  • Puhelinnumero: 010 320 8400
  • Sähköpostiosoite: turku@llr.fi
  • Paikkakunta: ,
  • Alue: Varsinais-Suomi ja Uusimaa
  • Nettisivut: www.llr.fi
  • Osoite: Yliopistonkatu 15 B, 20100 Turku
  • Huomioitavaa: yhtiöoikeus, yrityskaupat, sukupolvenvaihdos, sopimusoikeus, verotus, työoikeus, IT-oikeus, immateriaalioikeudet, konkurssit, yrityssaneeraukset, oikeudenkäynnit, kansainvälinen kauppa

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

"Asianajotoimisto Lukander & Ruohola" on saanut pisteet 5.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 20 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Lukander &….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.