Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Jurilex

(Jurilex Oy)

Espoolaisen Jurilex Oy:n lakipalvelut painottuvat yhtiöoikeuteen ja se hoitaa pääasiassa esimerkiksi sopimusten tekoja, osake- ja kiinteistökauppoja sekä yhtiöoikeudellisia järjestelyitä, yhtiöiden, yritysten ja säätiöiden perustamisia ja niihin kuuluvia tehtäviä, kaupparekisterimuutoksia, osakeyhtiöiden perustamisia Pohjoismaissa ja Virossa, myös yhtiöiden purkamisia. Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

  • Puhelinnumero: 041 527 7133
  • Sähköpostiosoite: office@jurilex.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.jurilex.fi
  • Osoite: Juvan teollisuuskatu 23 B, 02920 Espoo
  • Huomioitavaa: työsuhdelakiasiat, työsopimuslakiasiat, tavaramerkkiasiat, yhtiöiden purkamiset, osakeyhtiöiden perustamiset, kaupparekisterimuutokset, sopimusten teko, osakekaupat, kiinteistökaupat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Jurilex" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 1 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Jurilex.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.