Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Asiakasturva

(Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy)

Lakiasiaintoimisto Asiakasturva on perehtynyt erityisesti listaamattomien yhtiöiden osakekauppaan. Se on myös lääninhallituksen hyväksymä valmisyhtiöiden myyjä. Yritys ostaa puhelinosakkeita, myy valmiiksi perustettuja yhtiöitä (ns. valmisyhtiö), ostaa asuntoja, kiinteistöjä ja tontteja pääkaupunkiseudun alueelta sekä tarjoaa rahoitusta yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Solakalliontie 1 c on postiosoite.

  • Puhelinnumero: 050 540 5004
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@asiakasturva.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.asiakasturva.fi
  • Osoite: Solakalliontie 1 c, 00680 Helsinki
  • Huomioitavaa: puhelinosake, valmisyhtiö, rahoitus, asuntojen osto, kiinteistöjen osto

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Asiakasturva" on saanut pisteet 4.5 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 28 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Asiakastu….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.