Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Bonum

(Lakiasiaintoimisto Bonum Ky)

Lakiasiaintoimisto sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, Kauppakeskus Itiksessä. Yritys palvelee oikeudellisissa ongelmissa, jotka liittyvät esimerkiksi perunkirjoituksiin, testamentteihin ja jäämistösuunnitteluun, perinnönjakoon, osituksiin, avioehtoihin, työoikeuteen, riita-asioihin, vahingonkorvausasioihin ja yrityskauppoihin. Faksinumero on 09 321 5515. Lakiasiaintoimiston nettisivuilla on yhteydenottolomake.

  • Puhelinnumero: 09 694 3082
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakibonum.fi
  • Osoite: Itäkatu 1 b, 00930 Helsinki
  • Huomioitavaa: perunkirjoitukset, testamentit, jäämistösuunnittelu, perinnönjaot, avioehdot, työoikeus, riidanratkaisut, riita-asiat, rikosoikeudenkäynnit, sopimukset, vahingonkorvaukset, asunto-osakeyhtiöasiat, asuntokauppariidat

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Bonum" on saanut pisteet 6.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 14 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Bonum.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.