Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Jyrki Kangasniemi

Yksityisiä ja yrityksiä palveleva lakiasiaintoimisto sijaitsee Porissa. Se auttaa esimerkiksi sellaisissa asioissa, jotka koskevat lasten elatusta, huoltoa ja tapaamista, avioehtosopimuksia, avioeroa ja ositusta, testamenttia, liikenneasioita tai lähestymiskieltoa.

Kännykkänumero on 040 501 2276.

  • Puhelinnumero: 02 641 8600
  • Sähköpostiosoite: jyrki.kangasniemi@nic.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Satakunta
  • Nettisivut: www.jyrkikangasniemi.com
  • Osoite: Antinkatu 14 A, 28100 Pori
  • Huomioitavaa: perheoikeudelliset asiat, perintöoikeudelliset asiat, kiinteistöasiat, asuntoasiat, yhtiöoikeudelliset ja yhdistysasiat, oikeudenkäynnit, konkurssit, saatavien perintä, lainopillinen konsultointi

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Jyrki Kangasniemi" on saanut pisteet 9.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 93 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Jyrki Kan….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.