Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Kari Uoti

(Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy)

Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy toimii Helsingistä käsin. Sen toimisto sijaitsee osoitteessa Itälahdenkatu 15–17 sijaitsevan rakennuksen 4. kerroksessa.

Yritys hoitaa yksityishenkilöiden ja yritysten asioita riidoista sopimuksiin, yhtiöoikeudellisista asioista perhe- ja perintöoikeudellisiin juttuihin ja rikosjutuista erityisesti talousrikosasioita. Myös työoikeudelliset asiat.

  • Puhelinnumero: 040 545 6697
  • Sähköpostiosoite: info@oikeus.pro
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.oikeus.pro
  • Osoite: Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
  • Huomioitavaa: esim. riitojen ratkaisu, yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt, rikosoikeus, rakentaminen, työoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Kari Uoti" on saanut pisteet 5.9 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 58 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Kari Uoti.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.