Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Laine & Lamberg

Yritys auttaa esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, jotka liittyvät työsuhteesta johtuvista riita-asioista, veroseuraamusten selvittämiseen, perunkirjoitusten hoitamiseen. Lakiasiaintoimisto Laine & Lamberg auttaa myös erilaisten asiakirjojen laatimisessa, avioeroissa, osituksissa, tapaamis- ja huoltoasioissa, elatusapuun liittyvissä tapauksissa ja esimerkiksi yrityksen perustamisessa. Lakiasiaintoimisto palvelee Helsingistä käsin yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä. Henkilöstön omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lakifirma.fi. Faksinumero on 09 671 979.

  • Puhelinnumero: 050 443 0390
  • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@lakifirma.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakifirma.fi
  • Osoite: Kirjatyöntekijänkatu 6, 00170 Helsinki
  • Huomioitavaa: perheoikeus, perintöoikeus, rikosoikeus, ulkomaalaisoikeus, työoikeus, vero-oikeus, sovintoneuvottelut, oikeudenkäynnit, yritysten perustaminen, yhtiömuodon valinta, osakassopimukset, asiakirjojen laadinta

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Laine & Lamberg" on saanut pisteet 5.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 19 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Laine & L….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.