Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Lakituki

(Lakiasiaintoimisto Lakituki Oy)

Yritys auttaa yksityisiä henkilöitä ja yritysasiakkaita. Se on toiminut vuodesta 1999 lähtien. Toimisto sijaitsee lähellä Sörnäisten metroasemaa. Autoilijoille on pysäköintitilaa kiinteistön pihalla, jonne voi ajaa kääntymällä Sörnäisten rantatieltä.

Yhteydenotto ja alkuneuvottelu ovat maksuttomia. Yritys palvelee niin yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä, aloittavia yrityksiä, pörssiyhtiöitä kuin säätiöitäkin.

  • Puhelinnumero: 09 428 92934
  • Sähköpostiosoite: lakituki@lakituki.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lakituki.fi
  • Osoite: Käenkuja 8 D, 00500 Helsinki
  • Huomioitavaa: asuntokauppa-asiat, työasiat, perheasiat, perintöasiat, lahja-asiat, rikosasiat, sopimukset, yhtiöasiat, kauppakirjat, lahjakirjat, vuokrasopimukset, asiakirjojen tarkistaminen

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Lakituki" on saanut pisteet 6.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 12 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Lakituki.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.