Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Pekka Varpasuo

Lakiasiaintoimisto Pekka Varpasuo sijaitsee Helsingissä. Se on erikoistunut maaoikeudellisiin kysymyksiin. Yrittäjä on erikoistunut maa- ja ympäristöoikeuden alalle ja palveluihin kuuluu muun muassa seuraavissa ongelmatilanteissa auttaminen: kaavoitus ja rakentaminen, kiinteistötoimitus, tietoimitus, kiinteistöjen hankkiminen, lunastuksiin liittyvät asiat, maaoikeuskäsittely sekä ympäristöluvat. Faksinumero on 09 612 3321.

Toimisto on ollut suljettuna 1.2.2013 lähtien sairasloman vuoksi.

Nettisivut osoitteessa www.kaavatalonlakipalvelu.com eivät toimi. Testattu 27.2.2015.

  • Puhelinnumero: 09 428 32928
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Lakitoimistolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Lauttasaarentie 28-30, 00200 Helsinki
  • Huomioitavaa: kaavoitus, rakentaminen, kiinteistön muodostaminen, tieoikeuksien sääntely

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Pekka Varpasuo" on saanut pisteet 7.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 5 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Pekka Var….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.