Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Suomen Potilasvahinkoapu

(Lakiasiaintoimisto Suomen Potilasvahinkoapu Oy)

Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on maksullinen palvelunumero, josta saa oikeudellista neuvontaa hintaan 2,88€/min+pvm. Lakiasiaintoimisto sijaitsee Helsingissä, katutasossa.

Lisäksi lakimiehen vastaanotto on järjestettävissä myös Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Kuopion (Suonenjoen) alueella. Henkilöstön omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@potilasvahinkoapu.fi.

Lakiasiaintoimisto Suomen Potilasvahinkoapu Oy on keskittynyt potilasvahinkojen korvauskysymyksiin ja terveydenhuollon juridiikkaan.

  • Puhelinnumero: 0600 101 12
  • Sähköpostiosoite: infopalvelu@potilasvahinkoapu.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.potilasvahinkoapu.fi
  • Osoite: Aleksis Kiven katu 20, 00500 Helsinki
  • Huomioitavaa: terveydenhuollon juridiikka, potilasvahinkoasia, potilasvakuutus, hoitovirhe, potilasvahingot, potilasvahinkolaki, potilasvahinkolautakunta, potilasvakuutus

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Suomen Potilasvahinkoapu" on saanut pisteet 4.4 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 21 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Suomen Po….


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.