Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka

(Oy Suomen Yritysjuridiikka Ab)

Lakiasiaintoimisto toimii pienten ja keskisuurten yritysten lakitoimistona. Se tarjoaa yritysjuridiikkapalveluita ja on erikoistunut muun muassa yritysjohdon neuvontaan, yritystne perustamiseen, lopettamiseen ja vapaaehtoisiin selvitystiloihin, sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen sekä yrityskauppojen valmisteluun, toteutukseen ja jälkihoitoon. Faksinumero on 010 470 4009 ja matkapuhelinnumero 0500 409 480.

  • Puhelinnumero: 010 470 4001
  • Sähköpostiosoite: ilkka.malka@yritysjuridiikka.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.yritysjuridiikka.fi
  • Osoite: Fredrikinkatu 25 A 16, 00120 Helsinki
  • Huomioitavaa: pääomasijoittaminen, immateriaalioikeudet, vero-oikeus, human resources, yrityskaupat, yhtiöoikeus, sopimusoikeus, corporate governance, yritysjohdon neuvonta

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakiasiaintoimisto Suomen Yritysjuridiikka" on saanut pisteet 6.8 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 8 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakiasiaintoimisto Suomen Yr….


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.