Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Lakitoimisto Omajuristi Oy

Lakitoimisto Omajuristi Oy on Oulusta käsin toimiva yritys, joka tarjoaa yrityksille päivittäiseen toimintaan ja päätöksentekoon juridista tukea esimerkiksi sopimusten ja työsuhdeasioiden hoidossa. Yritys palvelee myös yksityishenkilöitä perinnönjakoon, ositukseen, testamenttiin jne. liittyvissä asioissa.

  • Puhelinnumero: 050 572 1940
  • Sähköpostiosoite: pentti.seppanen@omajuristi.com
  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Nettisivut: www.omajuristi.com
  • Osoite: Pakkahuoneenkatu 15 A 10, 90100 Oulu
  • Huomioitavaa: työoikeus, kansainvälinen työoikeus, sopimukset, julkiset hankinnat, saatavien perintä, juridinen konsultointi, juridiikan koulutus, perinnönjako, ositus, testamentti, liikennevahingot, potilasvahingot

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lakitoimisto Omajuristi Oy" on saanut pisteet 7.6 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 10 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Lakitoimisto Omajuristi Oy.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.